Wat doen wij?

Wij zorgen voor een revolutie in het wereldje van kredietmakelaars. Reeds jaren hebben wij als onafhankelijk makelaar/intermediair geprobeerd de beste hypotheek op maat aan de beste tarieven voor onze klant te regelen. Toch zaten wij als makelaar dikwijls met een dubbel gevoel, enerzijds wilden wij de klant het beste voorstel bieden en zo hard mogelijk onderhandelen, anderzijds moesten we ook onze rekeningen betaald krijgen en de maatschappijen die ons betaalden te vriend houden. Hierdoor moesten wij steeds op zoek naar een Win/Win- situatie waarbij alle partijen tevreden waren.

De laatste jaren merken wij meer en meer dat de macht van de banken ongekende hoogtes bereikt heeft. Waar het vroeger de banken waren die moeite deden om klanten te werven en te houden, lijken de rollen nu omgedraaid en moeten de mensen dubbelplooien om klant te worden of zelfs klant te mogen blijven. Dit komt ook grotendeels door de wirwar van verschillende kredietvormen, rentemogelijkheden, benamingen en "speciale" klantenvoordelen. Ook als makelaar is het werken op deze manier moeilijker en moeilijker. Doordat de banken alle verantwoordelijkheid naar ons doorschuift, verdwijnt het "goede gevoel" klanten te helpen hierdoor bij vele makelaars heel snel op de achtergrond, daar het voor hen ook een kwestie van overleven wordt.

Als je bekijkt dat de klanten de banken eigenlijk draaiende houden is deze situatie toch gewoon absurd.

Daarom dat wij dit vernieuwend concept tot leven geroepen hebben.

Wat doen wij voor u?

Wij gaan voor u niet meer aan de slag als makelaar maar als consulent, volledig onafhankelijk van eender welke bank. Wij weigeren zelfs elke vorm van commissie vanuit de bank en eisen echte netto- tarieven op kredieten en alle gekoppelde producten. Wij gaan niet alleen onderhandelen met de banken waar een normale makelaar mee aan de slag gaat, maar ook met de grootbanken in uw regio en zelfs uw eigen huisbankier! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe u een optimaal krediet dient samen te stellen en aan te vragen. Wij weten waar de onderhandelingsmogelijkheden zitten en wanneer deze op tafel te leggen. Wij leggen u nadien minimaal de 3 scherpste voorstellen voor.

Waarom het ons laten doen ipv het zelf te doen?

Wij twijfelen zeker niet aan uw kwaliteiten als onderhandelaar!
Maar stelt u zich even volgende vragen :

  • Kan ik de tijd vrijmaken om minimaal 2x bij 3 verschillende banken langs te gaan ?
  • Heb ik genoeg tijd om op zoek te gaan naar de goedkoopste verzekeringen ?
  • Hoe weet ik welke bank op dit moment met de beste voorwaarden / hoogste onderhandelingsmarge zit, doordat ze bv. marktaandeel wil genereren
  • Hoe weet ik wat voor mij de beste/goedkoopste hypotheekvorm is ?
  • Zelfs als uw huisbankier na onze onderhandeling u persoonlijk nog een aangepast voorstel doet, bekijken we dit voor u en komt u uiteindelijk altijd als winnaar uit dit verhaal !

Duur/Garantie?

Wij bieden u de garantie dat wij voor u het scherpste krediet inclusief bijproducten uit de brand zullen slepen. Wij vragen u voor ondertekening van de opdracht ook een hypotheek- en verzekeringofferte aan te vragen bij eender welke instelling, dit aanbod wordt als addendum aan onze opdracht gekoppeld. Indien de besparing over de gehele looptijd van het krediet minder is dan de vergoeding die u ons betaald, betalen wij u het verschil terug.